Днес, във втория епизод на Hell's Kitchen за тази седмица, ще видим дали разговорите зад гърба на другите могат да те направят успешен готвач, както и как се играе на асоциации в Кухнята на Ада.

Снимка 413318

Източник: OTDO Consult

Разбира се, и този епизод няма да мине без инфарктни ситуации, виковете на шеф Виктор Ангелов и сълзите на някой от участниците. Освен на кулинария, шеф-готвачът за пореден път ще трябва да учи участниците и на комуникация, за да може вечерната резервация да не се превърне отново в тотален провал. А тя със сигурност няма да мине без напрежение и пререкания между готвачите.

Все пак, двама ще докажат, че общуването им се отдава и отношенията им ще ни изненадат приятно. А на всички ще им се наложи и да мислят асоциативно, за да успеят да изпълнят поредното дневно предизвикателство, поставено от шеф Виктор Ангелов.

Снимка 413317

Източник: OTDO Consult

Този път разговорите зад гърба ще са за добро, защото благодарение на тях участниците от двата отбора ще успеят да приготвят поръчаните ястия. Е, ще са им необходими и някои допълнителни умения, за да не се окажат изгубени в превода. Победителите отново ще бъдат доста щастливи, за разлика от победените, които ще леят горчиви сълзи.

В края на епизода ще разберем и кой ще е вторият участник, който ще се изправи срещу Чилева в битката за оставане в шоуто.