Петият сезон на Hell's Kitchen България вече стартира и поне към момента очакванията на феновете към него са високи. За последното свидетелства и фактът, че стартът на сезона е отчетен като най-успешния за предаването.

Hell's Kitchen, Виктор Ангелов, Никола Симеонов, Светлана Илиева и още подробности за петия сезон на предаването

Кой застава рамо до рамо до Виктор Ангелов в новия "Hell's Kitchen" България

Кои ще са новите су-шефове в "Кухнята на Ада"

И макар да са излъчени едва два епизода, вече видяхме как двама участници, едва докоснали се до "Кухнята на Ада", трябваше да напуснат предаването. Но такъв е регламентът, който тази година, както вече знаем, е малко по-различен.

Причината е, че отборите не са два, а цели три. Разделението пък не е на мъже и жени, а противопоставени ще са две съвсем различни поколения. Третият отбор, който пък е и може би най-голямата изненада в пети сезон, е съставен от известни личности. Вече знаем и кои са те.

Отборът на известните е от осем души, които трябва да покажат, че уменията им в кухнята са на високо ниво. Част от него са Къци Вапцаров, Роксана, Деси Банова-Плевнелиева, Камелия Воче, Мирослава Профирова и Деси Цонева.

Отборът се допълва и от победителката в първия сезона на "Ергенът" Виктория Капитонова, както и от културиста и участник в пети сезон на MasterChef Емануел Июджи. Остава да разберем как осемте известни личности ще се справят с предизвикателствата на Hell's Kitchen България.