Делят ни броени дни до старта на кулинарното риалити предаване Hell"s Kitchen България, което започва в понеделник, 20 февруари от 20.00 ч. по NOVA.

Вече разбрахме, че предстоящият пети сезон е напълно различен от предишните и в него ще има трети отбор. Той се състои от звезди, които са свързани по някакъв начин с готвенето и кулинарията. Някои от тях могат много добре да готвят, а други ще се научат в предаването и със сигурност ще станат топ готвачи.

Освен това разбрахме, че отборите няма да са разделени на мъжки и женски, а на по-опитни и по-неопитни участници. Тоест разделението е по възрастова граница.

Hell's Kitchen България, шеф Виктор Ангелов и какво да очакваме от петия сезон на кулинарното предаване

Пети сезон на Hell's Kitchen България е пълен с изненади

С какво ще ни изненада този път шеф Ангелов

Сега разбираме и кои ще бъдат су-шефовете на Виктор Ангелов - това са готвачите Никола Симеонов и Светлана Илиева - едни от участниците в Hell's Kitchen България, които в момента са кулинарните експерти при Гала в "На кафе". 

"Имам лек период на адаптация. Все още когато шеф се кара на някой, имам чувството че се кара на мен. Когато полети тиган залягам, въпреки че не е хвърлен в моята посока", шеговито отбелязва Никола в своя Instagaram по повод участието им като су-шефове в новия сезон на "Кухнята на Ада".