Уил Смит и съпругата му Джейда Пинкет Смит не един или два пъти са говорили открито за брака си и всички проблеми, които имат.

Уил Смит, Джейда Пинкет Смит и какво признание направи съпругата на актьора за връзката им

Джейда Пинкет Смит: Осъзнах, че въобще не познавам Уил

След 23 години брак

През 2019 г. изпълнителят Огъст Алсина пусна парчето "Nunya", което се смяташе, че е посветено на връзката му със съпругата на Уил Смит. Тогава обаче Алсина отрече подобно нещо. Година по-късно е размислил...

В разговор за Complex, промотирайки албума си The Product III: stateofEMERGEncy, изпълнителят казва, че всъщност е имал връзка с Джейда Пинкет Смит.

Даже нещо повече. Уил Смит е знаел и дори му е дал благословията си. Според Алсина взаимоотношенията между съпрузите не са романтични и за това актьорът не е имал против Джейда да се вижда с други хора.

Казва също така, че връзката му със съпругата на Уил Смит е продължила няколко години и той я обича много. Огъст Алсина твърди, че не си пада по драмите и не казва тези неща, за да предизвика интерес към себе си, а за да бъде в мир със себе си.

"Мога да умра още сега и да бъда щастлив от факта, че напълно съм се отдал на някого. Това е нещо, което някои хора никога не го постигат през живота си."

Наистина красиво казано, но дали е вярно... 

Джейда Пинкет Смит и нови признания за сексуалния й живот

Сексуалният живот на Джейда Пинкет Смит

Палавница си е била, палавница си остава

Според Vulture представители на Джейда Пинкет Смит са отрекли твърденията на Алсина, че е имал връзка с нея, която е била одобрена от Уил Смит.