Ситуацията в световен мащаб започва да се нормализира, или поне така ни се струва, но Холивуд все още не е заработил на пълни обороти.

"Аватар", "Властелинът на пръстените", Нова Зеландия и продължават ли снимките на филмите

Какво се случва с продълженията на "Аватар"

Добри новини за феновете

Това продължава да дава възможност на Дуейн Джонсън да отговаря на въпроси на фенове. Поредният такъв е кои са били най-трудните, но и най-добрите моменти на Скалата, докато е бил част от Световната федерация по кеч.

В близо 15-минутно видео Джонсън се опита да разясни, че е имал доста върхове и спадове в кариерата си, като е благодарен за уроците, които е научил от тях.

Първият му спад идва няколко месеца след като влиза в света на кеча. Първоначално федерацията и голяма част от кечистите харесват Джонсън и решават да го направят шампион. Защото, както Скалата казва, на ринга нищо не се решава с бой - кой и кога ще победи решават самите играчи и ръководството.

И така Скалата е на върха, и всички са луди по него. Но само за няколко месеца нещата се обръщат и феновете започват да харесват Стив Остин, който се явява бунтар и не се свени да се заяжда с Винс Макмеън - председателят на федерацията по кеч.

Дуейн Джонсън, Хирам Гарсия, The Rock: Through the Lens: His Life, His Movies, His World и книгата със снимки на Скалата

Дълбоко в личния свят на Дуейн Джонсън

Книгата The Rock: Through the Lens: His Life, His Movies, His World - най-хубавият подарък за Коледа

В този момент образът на Скалата вече не е това, което феновете искат, и те започват дори да го освиркват. Тогава федерацията решава, че не може да върви срещу хората и отнема титлите на Джонсън.

Така Скалата бива пратен вкъщи и си мисли, че с кариерата му е свършено. Тогава осъзнава, че феновете са го намразили не заради самия него, а заради това, че не е себе си. И когато го освиркват, той се усмихва сякаш нищо не е станало, просто защото от федерацията са му казали така.

Мирослав Бърняшев, Русев, Twitch, уволнението и новите му начинания

С какво се захваща Русев след уволнението

Новите приключения на уволнения Мирослав Бърняшев

Ето защо, когато се завръща на ринга, решава, че ще бъде себе си и няма да се усмихва, когато някой му крещи в лицето, че не струва. Ето как бавно, но сигурно, Скалата си връща любовта на феновете. Този е и един от върховите му моменти. Затова и до днес Джонсън се опитва да бъде себе си - независимо от обстоятелствата.