Дуейн Джонсън никога не е крил, че успехът му се дължи на много работа и безрезервна вяра.

Дуейн Джонсън, Лорън Хашиян и как посрещна рождения си ден

Как Дуейн Джонсън посрещна рождения си ден

И как Лорън Хашиян го изненада

Никога обаче не е отричал и факта, че същият този успех е постигнат и благодарение на хората около него самия. Хирам Гарсия, братът на бившата му съпруга Дани Гарсия, е един от тях.

Хирам е един от креативните съветници на Скалата и му помага за изграждането на всеки един образ, който играе. Освен това е и част от Seven Bucks Productions. И понеже обича да снима, заради него сме виждали и много снимки както на Джонсън, така и на други актьори от снимачната площадка.

За наше фенско удоволствие Хирам Гарсия е решил да събере всички тези направени през годините кадри в книга. The Rock: Through the Lens: His Life, His Movies, His World ще ни открехне вратата както към професионалния свят на Скалата, така и към личния му.

Както сам написа в Instagram, "тази книга е фотографско пътешествие, обхващащо няколко десетилетия от живота на Скалата".

Гарсия познава Дуейн от 15-годишен. Затова и в The Rock: Through the Lens: His Life, His Movies, His World ще видим снимки от началото на приятелството им, кадри, в които Джонсън е забавлявал света, но и тихи и спокойни семейни моменти.

Дуейн Джонсън, Емили Блънт, Ball and Chain и супергеройският филм, в който ще участват

Дуейн Джонсън и Емили Блънт стават женени супергерои

Ето това ще се гледа задължително

The Rock: Through the Lens: His Life, His Movies, His World ще бъде пусната в продажба на 8 септември, но е налична за предварителна поръчка тук.