Пандемията може и да спря спортните събития по цял свят, но не повлия на кеча. Мачовете от Световната федерация по кеч (WWE) продължиха да се играят, макар и без публика, но трябва да признаем, че бяха много странни.

Русев, Лана, Боби Лашли, Лив Морган и двубоят помежду им

Русев отново се изложи

Дори помощта на Лив Морган не му беше достатъчна

Въпреки всичко през април федерацията се видя принудена да освободи някои от звездите си, за да се справи с кризата, предизвикана от коронавируса. За наше огромно съжаление един от уволнените се оказа Мирослав Бърняшев, известен като Русев.

И това наложи известни промени в профила на българина в Instagram. До този момент името, с което можеше да бъде открит в социалната мрежа, беше свързано с кариерата му в кеча, а вече е tobemiro (Да бъдеш Миро).

Във видео отпреди няколко дни пък каза и с какво мисли да се занимава за напред. От видяното си личи, че не му е особено приятно да говори за уволнението си, но пък сега ще има време да се отдаде на друга голяма своя страст - видео игрите.

Мирослав Бърняшев казва, че ще създаде профил в платформата за стрийминг на игри Twitch. И там всеки, който иска, може да играе с него или да го наблюдава как играе.

И началото беше поставено с разопаковането на компютър и монитор. Бърняшев каза също, че има идея да започне серия от видеа, в които учи съпругата си Си Джей Пери, известна като Лана, да играе на видео игри.

Признава, че тя доста пъти го е молила за това, но той винаги е проявявал егоизъм и е отказвал, защото е искал това време само за себе си.

Мирослав Бърняшев, Русев, и американското му гражданство

Русев е вече и американски гражданин

Да му е честито

Според Мирослав, това ще е полезно за други мъже, които искат да научат половинките си как да играят с тях. Разбира се, пожелаваме му успех в това ново начинание, но оставаме с едно наум за евентуално негово завръщане към кеча.