Никълъс Пери, известен още като Nikocado Avocado, има внушителните над 4 милиона абонати в едноименния си канал в YouTube. Видеата му са от типа mukbang, което означава, че в тях той просто показва как консумира храна в невероятно огромни количества. Вследствие на този вреден и опасен начин на хранене, той достигна до ниво на затлъстяване, което предизвика тревога и дори отвращение в много онлайн потребители. Това, което те обаче едва ли бяха очаквали, е последвалата му драстична трансформация.

Пан Шиаотин - китайската инфлуенсърка, която почина от преяждане на живо пред последователите си

Китайската инфлуенсърка, която почина от преяждане на живо пред последователите си

Още една смъртоносна тенденция

Nikocado Avocado, който е вече на 32 години, поднесе на феновете си вероятно най-голямата изненада досега - видео, в което разкрива изцяло променената си физика. От предишния му клип, качен през февруари, до последния отпреди два дни, той видимо е свалил цялото си излишно тегло - внушителните 113 килограма.

Макар че този период от време се равнява на едва около седем месеца, отслабването реално се е случило в течение на по-дълъг период от време. Ютубърът уточнява, че през последните две години е качвал единствено по-стари видеа в канала си.

"Две крачки напред, аз винаги съм две крачки напред. Това беше най-големият социален експеримент в целия ми живот", заявява той в най-новата си публикация.

Американецът продължава с обяснението, че е "завладяващо да наблюдаваш всички тези болни, дезориентирани същества да бродят из интернет в търсене на истории, идеи, конфликти, където се чувстват окуражени и стимулирани". И дори описва, че се е чувствал така, сякаш наблюдава "мравки във ферма за мравки".

"Това е хипнотизиращо.... Всички тези малки консуматори, всички тези изгубени и отегчени хора консумират всичко, което им се каже да консумират", споделя още ютубърът.

Накрая той допълва, че хората са го възприемали като "злодея", заради всички истории по негов адрес. Но по думите му всички останали са "мравките" с "промити мозъци". Колкото до неговото лично възприятие, той го определя като събуждане от много дълъг сън.

"Също така се събудих изгубил 113 килограма от тялото си. Но точно вчера хората ме наричаха "дебел", "болен", "скучен" и "незначителен". Хората са най-обърканите същества на цялата планета и все пак успях да остана две крачки пред всички", споделя още Nikocado Avocado във видеото си, преди да изяде още една огромна порция храна.

"Не ме наричат The Mukbang King без причина", заявява той.

След разкритието на драстичното си отслабване, той споделя повече за самия процес по сваляне на теглото си в отделно видео в другия си YouTube канал. Там той качва за първи път от две години, пише E! News.

Междувременно реакциите на феновете му за т. нар. експеримент засега са предимно положителни. Някои от последователите му го определят като "гений".

"Той прекара част от живота си, за да докаже, че хората са безмилостни и безпардонни, и той, по дяволите, успя", коментира един от тях.

Власт и богатство с YouTube - как MrBeast стана абсолютният крал на платформата

Власт и богатство с YouTube - как MrBeast стана абсолютният крал на платформата

Той е милионер, има милиони последователи и детронира всяка конкуренция

Друг пък споделя: "Пичът не е злодей. Той е истински герой. Добра работа, човече!"