Със сигурност можем да кажем, че в момента Александра Дадарио е една от най-красивите млади актриси. След като през 2017 година "Спасители на плажа" я изстрелва към славата, все по-често се питаме как успява да поддържа кожата си блестяща през цялото време.

Зак Ефрон и защо никога не би влязъл във формата от "Спасители на плажа"

Какво не иска да прави отново Зак Ефрон

Жалко, наистина жалко

Сайтът Koko.news ни разкрива някои от нейните тайни.

Масаж на лицето със зехтин

Любимият козметичен продукт на 34-годишната Александра е нещо, което откриваме на кухненския рафт, а именно зехтин. Тя обича да го използва като средство за масаж на лицето, когато сметне, че кожата й се нуждае от нежна грижа. Меко и хидратиращо, маслиновото олио съвсем спокойно и безопасно може да се използва като овлажняващ козметичен продукт от време на време.

Освен за масаж, Александра споделя, че използва зехтина и за демакиаж. Не можем да не се съгласим, че това е брилянтен, евтин и ефективен начин за премахване на грим, който държи вредните или съмнителни съставки далеч от нас.

"Органично" е ключовата дума

"Използвам много органични, естествени продукти" и се опитвам всеки ден да приемам рибено масло", казва още Дадарио.

"Добавките с Омега 3 предлагат фантастична възможност, в случай че не консумирате риба достатъчно често. Пазарът предлага дори веган версия, когато полезните мастни киселини са извлечени от водорасли.

Освен многобройните ползи за здравето, Омега 3 има изключително положително действие върху кожата, косата и ноктите."

Естествените и органични продукти за красота, са добър вариант за всеки, който има чувствителна кожа, каквато е кожата и на красивата актриса.

Красотата изисква ежедневни грижи

Александра е много усърдна по отношение на рутинната си програма за красота, която включва използването на околоочен крем и хидратиращо средство всяка вечер, но не и преди да почисти следите от грим.

Освен това тя не пуши и избира да се храни здравословно.

SPF е много важен фактор

Според Дидарио всеки вид слънцезащитни продукти ще свършат работа, но лично тя предпочита тези, които са органични и съдържат цинк.

Лек грим

"Красивата кожа означава, че не се нуждаем от много грим. Сутрин бих измила лицето си, след това бих използвала подходящ тоник, хидратиращ крем, крем за околоочен контур и балсам за устни. Много свежо, много естествено. Предполагам, че нося грим само когато се налага", разкрива своя ежедневен ритуал за красота прелестната Александра Дадарио.