Лично на нас "Спасители на плажа" (2017 г.) със Зак Ефрон, Дуейн Джонсън, Александра Дадарио и Приянка Чопра ни се стори доста свеж филм.

Нина Добрев, Зак Ефрон и общата им тренировка

Какво правят Зак Ефрон и Нина Добрев заедно

Потят се и то доста

Разбира се, не беше шедьовър, но пасваше идеално в летните ни планове тогава. Най-ярко от филма си спомняме бруталната форма, в която беше влязъл Зак Ефрон.

Това момче се беше "нацепило" до неузнаваемост и дори заслужи поздравления от Скалата за крайния резултат. Но днес актьорът смята усилията, които е положил тогава, за... глупави.

Ефрон беше гост в предаването Hot Ones, в което отговаря на въпроси, докато опитва крилца с различна степен на лютивост. Ето точно така Ефрон сподели, че по време на подготовката си за филма е осъзнал, че когато приключи с него, никога повече не иска да бъде в същата форма.

Зак Ефрон, Killing Zac Efron, Папуа Нова Гвинея и как се е разминал на косъм от смъртта

Зак Ефрон на косъм от смъртта

Какво ли не правят актьорите за шоуто

Актьорът признава, че му е било истински трудно и че се е тревожел за неща от сорта на това колко вода има под кожата, което е доста глупаво.

Все пак 32-годишният Зак Ефрон смекчи позицията си, като каза, че има вероятност отново да се подложи на всичките лишения, за да влезе в такава форма, но филмът трябва наистина да си заслужава.