Както обикновено, краят на работната седмица се маркира от новите песни, излезли през последните дни. Този път всички са от добре познати ни имена, които уважаваме по една или друга причина.

Започваме с най-прясното парче, излязло преди часове - Джъстин Бийбър пусна "Ghost". Във видеото участва Даян Кийтън, което само по себе си е повод да му обърнем внимание. Както и скритата реклама на Gucci.

Все още на поп вълна продължаваме с Алиша Кийс. Новата й песен носи духа на ар ен би музиката от 90-те и е в колаборация със Swae Lee.

Плавно преминаваме към малко по-рок звучене с The Killers, които през август издадоха седмия си студиен албум Pressure Machine.

Точно година, откакто Брайън Джонсън се завърна в групата, AC/DC са тук с парче от последния си албум Power Up. Той е посветен на Малкълм Йънг - китаристът и един от основателите на австралийската група, който почина през 2017 г.

За финал сме оставили нещо наистина величествено и спиращо дъха. "Nobody Loves You Like I Do" е новата песен на норвежците Madrugada, записана на живо в северния регион на родината им Вестерален, от където е групата.