Няма как да не започнем с първата посмъртна песен на Джордж Майкъл "This Is How (We Want You To Get High)". Знаем, че певецът остави на света едни от най-изключителните поп песни на всички времена, сред които и коледната класика "Last Christmas".

Сега, 35 години след нея, милионите фенове на Джордж Майкъл ще се насладят на още празнична музика от великия музикант - в саундтрака към филма "Последната Коледа", който тръгва в кината на 15 ноември. 

Джордж Майкъл, "This Is How (We Want You To Get High)" и какво знаем за нечуваната до момента песен на изпълнителя

Неиздаваната песен на Джордж Майкъл

Прекрасен подарък за всички негови фенове

Продължаваме с един дълбоко уважаван от нас музикант, който се завърна на музикалната сцена с първия си самостоятелен сингъл от почти 10 години насам.

"Under The Graveyard" е и първата песен от предстоящия албум на Ози Озбърн, озаглавен Ordinary Man. Последният му Scream излезе през юни 2010 г. През 2013 г. с Black Sabbath пък пуснаха финалния албум в историята на групата, който кръстиха 13.

От Ози Озбърн скачаме на Bon Jovi, които представиха "Unbroken". Песента е част от саундтрака на документалния филм To Be of Servive, посветен на американските военнослужещи. Парчето ще намери място и в очаквания следващата пролет нов албум на групата - Bon Jovi 2020.

Насочваме вниманието си към Dubioza Kolektiv, които чакаме за поредния концерт в зала "Арена Армеец" на 29 ноември. Преди да ги гледаме на живо обаче, имаме възможност да чуем новото им парче - съвместен проект с френският певец и музикант с испански корени Ману Чао. "Cross The Line" е част от предстоящия нов девети албум на Dubioza, който ще излезе през януари 2020 г.

Завършваме с Coldplay, които в началото на седмицата разкриха, че ще си партнират с YouTube Originals за лансирането на осмия си албум. Everyday Life ще бъде с две ексклузивни изпълнения, които ще се стриймват на живо от Йордания на 22 ноември. В този ден излиза и самият албум. Междувременно вече имаме възможност да чуем и едноименната песен от него.