Петъчната дискотека тази седмица започваме с Ариана Гранде, която може и да няма представа какво точно татуира по ръцете си на японски, но със сигурност знае как се правят хитове. С тенденция да се превърне в поредното ѝ успешно парче е и "break up with your girlfriend, i'm bored". Певицата пусна песента само преди шест часа, а вече има близо пет милиона слушания в YouTube.

След Ариана Гранде внимание насочваме към The Chainsmokers, които представиха новия си сингъл, озаглавен "Who Do You Love". Песента е първата колаборация на Алекс и Дрю с мултиплатинената банда 5 Seconds of Summer.

А от The Chainsmokers отиваме директно към Trey Songz. След дебюта си през 2005 г. Trey Songz търпеливо и умело създава някои от най-известните и завладяващи ритъм енд блус парчета на десетилетието. С началото на 2019 г. световната звезда пуска следващия си сингъл "Chi Chi" с участието на Крис Браун, придружен от официално видео.

Сега е време да поуспокоим малко темпото и да се насладим на една финландска певица. Нека чуем "Dance Like Nobody's Watching" на Сара Алто. Сара стана популярна с участието си в Гласът на Финландия през 2012 г. През 2018 г. тя представи страната си на Евровизия с парчето "Monsters".

Седмичната селекция решихме да завършим с Михаела Филева, която обърна "Нова страница". Силното въздействие на песента се усеща още с първото слушане, а клипът към нея само подсилва това усещане. Признаваме, че текстът, музиката и видеото ни докоснаха и се надяваме, че същото ще се случи и с вас.

5 нови песни от седмицата

5 нови песни от седмицата

От всичко по малко