Музикалната "китка" тази седмица започваме с шведското дуо Galantis, което открива годината с "Bones". За новата песен си партнират не с друг, а именно с номинираните за Грами OneRepublic.

Едно е сигурно, "Bones" е орисан да стане хит и ще му се насладят както феновете на OneRepublic, така и тези на Galantis.

Прехвърляме се към дългоочаквания дебютен сингъл на мултиплатинената изпълнителка Али Брук от Fifth Harmony и официалното видео към него.

Парчето, което се казва "Low Key" и е с участието на рапъра Tyga, е поп запис, връщащ ни във времето, но с провокативно послание, а латино корените на изпълнителката изпъкват чрез силното ѝ вокално присъствие.

Време е да сменим жанра и да се насочим към любимите ни Chemical Brothers, които през април месец издават своя девети студиен албум.

След като през последните няколко месеца пуснаха първите два сингъла, сега ни представят още следващото си свежо попълнение "Got To Keep On".

Продължаваме с още една група, която издава нов албум през април - Cage The Elephant. След две години почивка те се завръщат отново през 2019 г. с диск номер пет.

Бандата вече представи и първата песен с видео към нея, а именно "Ready To Let Go". Парчето звучи обещаващо и нямаме търпение да чуем и останалото, което предстои.

За финал сме ви подбрали дебютния сингъл на победителката в петия сезон на "Гласът на България" Ния Петрова, озаглавен "By Myself".

5 нови песни от седмицата

5 нови песни от седмицата

Неочаквани колаборации

Видеото е заснето в Йордания. Автор на текста е Прея, а музиката е на Прея, Петър Йотов и Денис Попстоев.