Известните личности водят натоварен живот. Имат много служебни ангажименти, често са на сцената или на път. Затова и имат нуждата да бъдат постоянно заобиколени от служители, които да им помагат в поетите ангажименти и спазването на сроковете.

Ким Кардашиян, SKKN by Kim и как "предложи" на служителите си да носят униформи

Когато Ким Кардашиян е строга шефка

В моя “офис” - по моите правила

Често се случва обаче изискванията към служителите да надвишават това, за което са наети предварително. Като се добави към това и обичайното главозамайване на звездите от славата, то въпросните изисквания могат да станат наистина големи. Дори и странни.

Така например, бившата лична асистентка на Лейди Гага я подвежда дори под съдебна отговорност  заради извънреден, при това неплатен, труд. А в последствие пише книга, разкриваща някои доста пикантни прищявки на певицата.

Сред тях е твърдението, че Лейди Гага често е настоявала служителката да ляга в леглото ѝ. При това не само за да го затопли предварително, но и защото изпълнителката не обичала да спи сама.

Да бъдеш част от кралско семейство пък вероятно не е лесна задача. Неизбежно е свързана с редица формалности и нуждата от персонал, който да помага при изпълнение на хилядите задължения, пише Stars Insider.

Снимка 600293

Източник: GettyImages

Ето защо крал Чарлз има собствен "dresser". Или иначе казано човек, който му помага да се облича и съблича всеки ден. Може би това е имало смисъл в дните на кралица Виктория, когато облеклото е било с много и сложни елементи. Но с днешна дата по-скоро е част от традицията или прищявка от страна на Чарлз.

Ако пък човек е твърде стриктен и дисциплиниран, какъвто се знае, че е Марк Уолбърг, не би било толкова странно, да наеме човек, който да го буди всяка сутрин. И да му напомня задачите за деня.

Марк става много рано - за да започне със задължителната медитация, последвана от ден, пълен с тренировки и спазване на хранителни режими. Говори се също, че е много съвестен относно времето и никога не закъснява за своите ангажименти.

В последно време Гуинет Полтроу е известна не толкова с филмовите си роли, колкото със здравословния си начин на живот. Тя дори се прослави като "уелнес гуру". Около нея винаги има цял екип от експерти, които я поддържат във върхова форма по всяко време.

Снимка 599520

Източник: GettyImages

Сред тях са остеопат, натуропат, алерголог, кръвен анализатор, множество диетолози, лични треньори и масажисти.

Марая Кери има репутацията на една от най-претенциозните звезди в шоу бизнеса. И според разкази на хората от личния ѝ персонал това е абсолютно вярно.

Вокалният ѝ треньор разкри преди време, че до певицата винаги стои човек, който държи питие, в случай, че ожаднее. Казва също, че наема хора, които вървят пред нея, за да я хванат, в случай, че се спъне. Кучетата ѝ пък си имат своя лична бавачка.

Кейт Мидълтън, принц Уилям и обявата за работа, която пуснаха, за двореца Кенсингтън

Обявата за работа на Уилям и Кейт

Какво ни е необходимо, за да работим в двореца Кенсингтън

Джъстин Бийбър може и да е твърде млад, но вече знае как да се възползва от преимуществата на звездите. По време на своите изпълнения на живо, той е придружаван от цял антураж. Често той включва над 20 души, чиято цел е единствено да помагат на изпълнителя.

Снимка 600081

Източник: GettyImages

И докато Бийбър хапва преди шоуто, до него винаги има един човек, който държи питието му и друг, който взема сандвича или парчето пица между хапките и глътките.