Светските медии често ни напомнят, че кралските особи са също като обикновените хора със собствените си проблеми, скандали и задължения. Често обаче ни е трудно да си го представим. Докато, разбира се, не попаднем на подходящ пример за това, като долния.

Кейт Мидълтън, принц Уилям, Earthshot Prize и обявеното им посещение в САЩ в края на 2022 г.

Кейт и Уилям не останаха длъжни на Хари и Меган

Каква е причината за посещението на херцозите в САЩ

Кейт Мидълтън и съпругът й са публикували обява за работа.

Херцозите на Кембридж търсят "креативен и добре информиран" човек, който да поеме грижата за всичките им официални профили в социалните медии. Сред необходимите качества са "такт и дискретност", както и опит в управлението на популярни канали в социалните медии, умения във фотографията, видео заснемането и монтажа.

Снимка 578627

Източник: GettyImages

Обявата на Кейт и принц Уилям е публикувана на официалния им сайт, където се уточнява, че работното място е дворецът Кенсингтън, както и че става дума за 38-часова работна седмица. Официалното наименование на позицията е "мениджър социални медии", които в случая с херцозите са Twitter, Instagram, Facebook и YouTube.

От Express поясняват, че в Twitter Кейт и Уилям имат 2.4 милиона последователи, а в Instagram - 13.9 милиона. YouTube каналът им е създаден миналата година и има 600 хил. абоната. Обявата е активна до 2 август, като за момента няма обявена заплата.