Малко хора знаят (а и биха предположили), че Ким Кардашиян е фен на минимализма. Само преди няколко медеца тя пусна колекция предмети за дома, част от линията ѝ SKKN by Kim, а малко след това разкри защо е избрала те да са от бетон и в неутрални нюанси.

Ким Кардашиян, Art Basel и секси тоалета на риалити звездата

Ким Кардашиян отново провокира

Все пак, знае как да го прави

"Намирам, че има толкова много хаос в света, че когато се прибера у дома, минималистичният дизайн създава усещане за тишина и спокойствие", сподели риалити звездата пред Architectural Digest през септември. Тя разказа още, че е оставила децата си да декорират стаите си и да се развихрят с цветове, но в основната част на къщата ѝ харесва да има спокойствие и минимализъм.

Ким Кардашиян явно дотолкова е погълната от тази модерна вълна, че е решила да я пренесе и на работното място на служителите си. В интервю за IRL подкаста на Анджи Мартинес тя беше попитана дали дрескодът, съобразен с цвета, е умишлен.

"Абсолютно. Има униформи", признава Ким Кардашиян. Тя пояснява още, че няма конкретно избрани дрехи, който трябва да се носят, но има конкретни цветове, които са позволени. Служителите ѝ са свободни да избират дали да се обличат в сиво, черно, бяло, кремаво и каки, но не и в ярки цветове, пише E! News.

Според Ким Кардашиян това е начин с прости модни насоки да облекчи избора на дрехи за служителите си. Тя, естествено, ги е попитала какво мислят за този метод и след като според всички той е щял да направи живота им по-лесен, е решила да го приложи.

Ким Кардашиян, Кание Уест и финализирането на развода им

Издръжката, която Кание Уест ще трябва да плаща след развода

Ким Кардашиян официално е неомъжена жена

Очевидно за риалити звездата подходът "по-малкото е повече" важи както вкъщи, така и в "офиса". И бихме казали, че той доста ѝ отива. Или може би пък просто твърда много сме свикнали да я виждаме с монохромен грим и тоалети.