В момента Бионсе е в един от най-силните периоди в живота си. С много талант и упорит труд, вложени в музиката, която прави, тя несъмнено си е заслужила световната слава. И сега, след години на музикалната сцена, кулминацията в кариерата ѝ достигна с турнето Renaissance. С него певицата обиколи 39 града в 12 държави и изнесе 56 концерта.

Ефектът на Бионсе и как Renaissance World Tour повлия на шведската икономика

Ефектът на Бионсе завладя Европа

Тя го може най-добре

И макар България да не бе една от спирките на Бионсе, феновете ѝ у нас ще имат възможността да се докоснат до грандиозния ѝ спектакъл. Това ще се случи благодарение на документалния филм Renaissance: A Film By Beyonce, който ще бъде прожектиран от 21 декември.

Продукцията разказва за работата на Бионсе като творец и продуцент и проследява нейното израстване до осъществяването на турнето Renaissance, което привлича над 2.7 милиона фенове от цял свят.

Филмът вече имаше своята премиера в САЩ. За специалното си събитие Бионсе носеше дълга сребриста рокля с дълбоко деколте и бе боядисала косата си в платиненорусо. Мнозина обаче разкритикуваха външния ѝ вид, като дори я обвиниха, че се опитва да изглежда като "бяла жена".

Тина Ноулс, майката на певицата, не остана длъжна на негативните коментари и в Instagram профила си обясни, че визията на дъщеря ѝ е вдъхновена от тематиката на Renaissance.

"Цялата тема е сребро, със сребърната ѝ коса, сребърния килим и всичко останало, което е сребърно, а вие, глупаци, решавате, че тя се опитва да бъде бяла жена и изсветлява кожата си", написа ядосано майката на Бионсе.

Тина Ноулс не скри яда си, като допълни, че критиките са накарали кръвта ѝ "да кипне" и е разочарована от чернокожите хора, които също по думите ѝ са "невежи" и "бълват омраза". Освен това тя сподели, че ѝ е писнало от хора, които нападат дъщеря ѝ, въпреки нейните неоспорими постижения.

"Ревност и расизъм, сексизъм, двойни стандарти, вие олицетворявате тези неща. Писна ми от вас, загубеняци", завършва емоционално Тина Ноулс.

Бионсе досега не е коментирала критиките по свой адрес, но предполагаме, че има доста по-важни неща, с които да се занимава от мнението на разни непознати хейтъри. Феновете ѝ пък могат я подкрепят и да преживеят емоцията от последното ѝ турне, като гледат филма.

Мадона и Бионсе заедно - как и защо двете певици се събраха на едно място

Какво събра децата на Мадона и Бионсе на едно място

Съвсем скоро, след като Кралицата на попа излезе от болница

Renaissance: A Film By Beyonce може да бъде гледан у нас от 21 до 24 декември в кино Арена The Mall, Grand Mall Varna, Марково Тепе и Панорама Мол Плевен. Пълната програма, както и билети, има тук.