От около вече три години Лила Грейс Мос уверено върви по стъпките на майка си Кейт Мос и появите и на двете както поотделно, така и заедно, рядко остават незабелязани. Освен това всеки път ни прави впечатление колко много си приличат двете.

Кейт Мос и секси визията ѝ с прозрачна рокля

Кейт Мос пак го направи

Царицата на прозрачните рокли

За тазгодишната Met Gala те идеално съчетаха визиите си - две различни рокли, дело на Fendi, но и двете в бебешкорозово. Миналата седмица тандемът майка и дъщеря отново прикова погледите на всички. Но този път не на червения килим, а на подиума.

На събитието Vogue World, което се проведе в Лондон, 49-годишната Кейт Мос откри шоуто по впечатляващ начин, а към неговия край на модния подиум излезе и 20-годишната ѝ дъщеря Лила Грейс, пише People.

За двата модела обаче продължи да се говори и след края на вечерта, след като бяха забелязани да си тръгват от частния клуб Apollo's Muse в английската столица. Кейт Мос бе облечена в дълга бяла рокля с геометричен акцент в центъра, а дъщеря ѝ Лила Грейс пък бе заложила на противоположния черен цвят, комбинирайки прозрачна блуза, къси панталонки и сако.

И докато очевидно тоалетите им са коренно различни, то прическите и грима им са доста сходни. И двете са пуснали дългите си руси коси свободно на вълни и са предпочели да заложат на семпъл грим с червило в светъл нюанс.

Спокойно бихме казали, че двата модела имат и още нещо общо помежду си - те определено знаят как да привлекат вниманието към себе си - както на червения килим, така и на модния подиум, че даже и просто докато се разхождат навън.

Лила Грейс Мос, Седмицата на модата в Лондон и как се представи дъщерята на Кейт Мос

Дъщерята на Кейт Мос облече сватбена рокля

Определено ѝ отива

С изявата си на събитието Vogue World пък Лила Грейс не само ни напомни колко много прилича на майка си Кейт Мос, но и че явно твърдо е решила да не следва съвета ѝ да не става модел.