Нямаме никакво търпение да видим Крисчън Бейл в ролята на злодей в четвъртия самостоятелен филм за Тор. Гледали сме го в много други роли, но тази очакваме с повече трепет от обикновено.

Натали Портман, "Тор: Любов и гръмотевици" и подготовката ѝ за ролята

Колко време е отнело на Натали Портман, за да стане супергерой

Истинско предизвикателство

Една от причините е, че според хора, на които филмът е бил пускан тестово, Гор, героят на Бейл, е може би най-добрият злодей в киновселената на Marvel до момента. И, разбира се, искаме да проверим лично това твърдение.

Бейл обаче е известен с една своя друга роля - тази на супергерой. Добре знаем, че актьорът влезе в ролята на Батман в трилогията, режисирана от Кристофър Нолан. Сега, покрай наближаващата премиера на "Тор: Любов и гръмотевици", Бейл бе запитан дали отново би изиграл Брус Уейн.

Изненадващо или не, но актьорът не отхвърля тази идея. Той обаче пояснява, че със сигурност би имал едно условие, при което би обмислил предложението. И то е Кристофър Нолан да е режисьор.

Бейл казва пред ScreenRant, че двамата са се съгласили да направя три филма за Батман и не иска да е замесен отново с ролята, ако Нолан също не е на борда. Съвсем наскоро Крисчън Бейл призна пред Variety, че все още не е гледал "Батман" с Робърт Патинсън в главната роля. Но пък обещава, че ще го направи.