Може и да е един от най-успешните модели в света, но основната част от времето си Жизел Бюндхен прекарва в Бразилия. Често тя използва пътуванията, за да популяризира любопитни дестинации в родината си.

С кого празнува Жизел Бюндхен рождения си ден

С кого празнува Жизел Бюндхен рождения си ден

Заобиколена с много любов

Малко след като отпразнува 43-ия си рожден ден заедно със сестра си Патрисия и двете им дъщери в планинските части на страната, Жизел се отдаде и на соло почивка. Тя публикува редица любопитни снимки в профила си в Instagram.

На тях я виждаме да се наслаждава на природата и спокойствието на Ibiti Projeto - проект, който цели привличане на вниманието към опазването на природата и животинските видове в Ибитипока, щат Минас Жерайс.

Заедно с почивката сред природни красоти и вкусна храна от местни източници, Ibiti предлага и експедиции по опознаване на животните и растенията в региона. А моделът ни показва колко идилично може да се презареди човек, докато прави всичко това.

Жизел Бюндех се раздели със съпруга си Том Брейди през октомври миналата година след 13 години брак. Двамата имат две деца - 13-годишният Бенджамин Рейн и десетгодишната Вивиан Лейк, припомнят People.