Когато си знаменитост от ранга на Том Брейди и Ким Кардашиян, няма как хората да не се интересуват от всичко, свързано с личния ти живот. А най-невинната среща или коментар по адрес на другия могат да станат повод за всякакви твърдения.

Том Брейди на лятна почивка с децата си - как се забавлява семейството

Лош баща ли е Том Брейди

Какво ли биха казали майките на децата му

Като например че 45-годишният бивш състезател по американски футбол и 42-годишната риалити звезда са двойка. Всичко тръгна от бляскаво парти по случай 4 юли, което изпълнителният директор на Fanatics Майкъл Рубин организира във вилата си в Хамптънс.

На него присъстват много звезди, сред които са и Том Брейди, и Ким Кардашиян. "Двамата едва си казаха "здрасти", когато тя пристигна", каза източник на People. По-късно самият Рубин решава да коментира твърденията за връзка между тях.

"Това са шантави слухове. Том беше с мен почти през цялата нощ, забавлявахме се, защото той рядко излиза. А Ким почти не пие. Така че когато тя изпи 10-12 шота, а Том наистина се забавляваше, веднага тръгнаха слухове."

Рубин допълва пред ET, че Том Брейди и Ким Кардашиян са просто приятели. И двамата са преживели тежки раздели в последните години - той се разведа с дългогодишната си съпруга Жизел Бюндхен, а тя - с Кание Уест, от когото има четири деца.