Въпреки че Жизел Бюндхен и Том Брейди вече са официално разделени, феновете винаги спекулират за предполагаема ревност, когато ги видят в компанията на някой друг. И се започват догадките и предположенията.

Том Брейди и Ирина Шейк ли са новата звездна двойка - какво породи предположенията

Том Брейди и Ирина Шейк - опасно близки

Двойка ли са супермоделът и спортистът

Всъщност, в последните месеци имаше немалко поводи за догадки. Името на Том Брейди бе замесено с известни личности като Ким Кардашия и Рийз Уидърспун. Наскоро пък се заговори за евентуална връзка между спортиста и супермодела Ирина Шейк, след като бяха забелязани да прекарват времето си заедно в Лос Анджелис.

И почитателите на Жизел Бюндхен веднага се запитаха как е реагирала на новината. Още повече че Бюндхен и Шейк се познават лично, макар и професионално.

Оказва се, че Бюндхен няма проблем с новите любовни трепети на бившия си съпруг и баща на децата ѝ. Или поне така твърди близък до нея човек, според когото тя дори не се притеснява от предполагаема нова връзка. "Защо да не се радва за Том? Тя се разведе с него. Полезно е за нейната свобода, че той продължава напред", каза източникът пред TMZ. И допълва, че Бюндхен и Шейк са в приятелски отношения, но не и близки.

Друг източник сподели на People, че Бюндхен "живее живота си", но и че неведнъж е казвала, че "просто иска Том да бъде щастлив".

С кого празнува Жизел Бюндхен рождения си ден

С кого празнува Жизел Бюндхен рождения си ден

Заобиколена с много любов

В момента Жизел е в родната си Бразилия, където преди дни отпразнува 43-я си рожден ден. Тя отбеляза личния си празник скромно, в компанията на своята сестра близначка и двете им дъщери, припомня Hola.

През март Бюндхен разкри чувствата и живота си след спорния развод. Тя сподели мислите си за първи път, като каза, че е готова да "разпери крилата си и да полети", след като е преживяла "смъртта на мечтата си", визирайки провалената си връзка.