Човек би си помислил, че в профилите на Жизел Бюндхен в социалните мрежи ще намери предимно секси снимки по бански от екзотични дестинации.

Жизел Бюндхен, Том Брейди, годишнина от сватбата и признанията за щастие

Специалният ден на Жизел Бюндхен и Том Брейди

Признаня за щастие

Но това далеч не е така, защото моделът споделя и по някоя друга снимка от градината си, където отглежда различни зеленчуци и подправки. Сигурни сме, че с тях тя приготвя вкусни ястия на семейството си.

Добрата новина е, че скоро ще можем да почерпим опит и рецепти, защото Бюндхен ще издаде готварска книга. Според The Hollywood Reporter, съпругата на Том Брейди е подписала договор с мениджърската агенция UTA, а едно от първите неща, които ще последват от сделката, е издаването на книгата.

Тя ще бъде дело на издателство Clarkson Potter, вдъхновена е от ежедневните рутини на Жизел Бюндхен и ще съдържа любимите ѝ рецепти за здравословни ястия. Готварската книга ще ни разкрие и повече за 80/20 - начинът на хранене на модела, който тя следва от няколко години.

Жизел Бюндхен, необработените храни и кои са любимите подправки на модела

Кои са любимите подправки на Жизел Бюндхен

Тайната на здравото тяло е...

Идеята при него е, че ежедневно 80% от храната, която си набавя, е здравословна, а останалите 20% - не чак толкова. Очакванията са втората книга на Бюндхен (първата е Lessons: My Path to a Meaningful Life, беше издадена през 2018 г.) да излезе от печат през пролетта на 2024 г.