Малко след като Шакира и Жерар Пике се разделиха, стана ясно, че футболистът има нова жена до себе си. Тя се казва Клара Чиа Марти и работи за Пике в неговата компания Kosmos, в отдела за връзки с обществеността.

Жерар Пике, Шакира, Саша, Милан и решението, което взеха за децата си

Решението, което взеха Шакира и Пике

Всичко за благото на децата им

Още с първите слухове за връзката им в края на август, двамата започнаха да се появяват на различни събития все по-често. Очевидно нямаха и никакво намерение да крият, че са заедно и са щастливи. Наскоро Клара и Пике дори бяха заснети на семейно събиране, където се забавляваха в компанията на родителите на футболиста. По всичко личи, че отношенията им стават все по-сериозни.

И въпреки че всеобщото мнение беше, че Пике и Клара са започнали романса си след раздялата на футболиста, преди броени дни стана ясно, че двамата са излизали още преди да приключи връзката му с Шакира. А до тази информация се добират фенове на колумбийската певица.

В уебсайт, който се занимава със следене под лупа на действията на известните личности, някои от по-наблюдателните забелязват, че по време на видео интервю, което бившият футболист прави от дома си през 2021 г., Клара се вижда на заден план.

Page Six публикува информация, че Клара Чиа Марти ясно се вижда на заден план в къщата на Пике и Шакира, където се предполага, че последните са живеели "щастливо заедно". Според източника, който е разговарял с Page Six, Шакира е "съсипана да научи, че тази жена явно се чувства като у дома си там, където живеехме с децата си."

Шакира, Жерар Пике и неловката ситуация, която се получи по време на един от мачовете на футболиста

Сянката на Шакира продължава да преследва Пике

Една малко неловка ситуация

По време на въпросното интервю Шакира и децата не са в Барселона. "Опустошително е да знам, че този романс е продължил много по-дълго, отколкото си представях", цитира певицата неин доверен човек пред сайта. 

Пике и Шакира обявиха раздялата си миналата година, след 11 години съвместен живот. От тези 11 години осем са прекарани в Барселона, Испания, въпреки че в момента певицата и децата й се местят в Маями.

"Трудно е да се говори за това", каза Шакира за раздялата им в скорошно интервю. "Особено защото все още преминавам през всичко, защото съм в очите на обществото и защото нашата раздяла не е като нормалните." И по всичко личи, че раните ѝ трудно ще заздравеят.

Шакира, Жерар Пике, раздялата им и посланието на певицата за любовта

Вярва ли все още в любовта Шакира

Половин година измина от раздялата ѝ с Жерар Пике

На Нова година Шакира написа на английски и испански в своите акаунти в социалните мрежи: "Дори ако раните ни са все още отворени през тази нова година, времето има ръцете на хирурга. Дори ако някой ни е предал, трябва да продължим да вярваме."