Където и да се появи Зендая напоследък неминуемо привлича вниманието към себе си. Кариерата ѝ е във възход, личният живот - също, а усетът ѝ към модата я превръща в звезда в истинския смисъл на думата.

Зендая, премиерата на „Спайдърмен: Няма път към дома“ и новата секси визия на актрисата

Зендая отново прикова всички погледи

Толкова е секси

Спомняме си почти всички тоалети, с които тя приковава погледите на червения килим - дръзки, ярки и винаги интересни.

Сега носителката на Еми отново накара всички да говорят за нея - този път с визията ѝ за корицата на списание W Magazine. Тя е вдъхновена от ролята ѝ в продължението на филма „Дюн“ на режисьора Дени Вилньов.

В снимката, публикувана на страницата на списанието, виждаме звездата от "Еуфория" с дълга черна рокля с три блестящи диска - два около китките ѝ и един около главата, точно като човек от бъдещето. 

„След като завърши хитовия втори сезон на „Еуфория“, актрисата е готова да се върне на планетата Аракис за следващата част от адаптацията „Дюн“ на Вилньов...", пише W Magazine в представянето на корицата на страницата си в Instagram.

В интервю за списанието Вилньов разказа за феноменалното екранно присъствие на актрисата: „Хората ще повярват в Аракис, ако вярват в Зендая. И Зендая ги смая. Когато включихме камерата и тя започна да се държи като Чани, видях раждането на героя."

Зендая, премиерата на "Дюн" в Лондон и новите сексии визии на актрисата

Зендая очарова и Лондон

Как да не я харесваш

От своя страна Зендая също се изказа за Вилньов, отбелязвайки способността му да създава герои със сложни сюжетни линии. Нямаме търпение да видим нашата любимка и в продължението на „Дюн“, което се очаква да излезе по кината през 2023 година.