Напоследък все по-често споменаваме Зендая не само заради ролите й в киното, но и заради секси и понякога екстравагантните тоалети, с които се появява на червения килим.

Зендая, премиерата на "Дюн" в Париж и новият секси тоалет на актрисата

Зендая е по-секси от всякога

Момичето се превърна в красива жена

Е, в последните дни отново имаме повод да говорим за 25-годишната актриса, която участва в един от най-чаканите филми тази година - "Дюн". Премиерата му в Лондон бе на 18 октомври, а красавицата отново имаше възможност да демонстрира стила си.

Тя първо позира с колегите си от продукцията на фона на река Темза облечена в карирана пола и топ, направен изцяло от вериги, дело на Vivienne Westwood. А дрехите дискретно разкриват и подчертават перфектните й форми.

Снимка 550795

Източник: GettyImages

Снимка 550796

Източник: GettyImages

За официалното събитие на червения килим Зендая заложи на дълга, асиметрична рокля на Rick Owens, която комбинира с блестящи бижута за завършена холивудска визия, предава Insider.

Снимка 550793

Източник: GettyImages

И за пореден път се убедихме, че освен към класациите за най-успешните актриси, Зендая се е устремила и към тези за най-стилните.

Зендая, COVID-19, терапията и защо изпитва необходимост да работи непрекъснато

Защо Зендая ходи на терапия

И какво продължава да я измъчва

Разбира се, перфектните визии дължи на страхотния си екип и няма спор, че всички си вършат повече от добре работата, а тя просто е родена за червения килим и светлините на прожекторите.