Безспорно "Спасители на плажа" е един от любимите ни сериали от 90-те години на ХХ век. И то не само заради завързаните любовни истории, а и заради сексапилните спасители и спасителки, благодарение на които не можехме да отлепим поглед от малкия екран. 

И ако половината (да не кажем всички) въздишаха по Памела Андерсън, то ние пък страшно много си падахме по Ясмин Блийт, която влезе в ролята на Карълайн Холдън.

Ясмин определено успя да направи впечатление с участието си в "Спасители на плажа", което ѝ помогна малко след това да развие успешно кариера на модел и дори да пусне своя марка бански.

Успехът ѝ обаче не беше много дълготраен, защото тя се забърка в скандали с наркотици, което ѝ затвори вратата към Холивуд. Беше арестувана многократно и ѝ се наложи да премине през клиника за лечение на кокаинова зависимост.

Именно затова и много години (почти 20) не бяхме чували нищичко за нея. Дори папараците бяха забравили за Ясмин Блийт. Или поне до тези дни, тъй като в социалните мрежи с шеметна скорост започнаха да се разпространяват нейни скорошни снимки. Да си признаем, едва я познахме.

От младата и сексапилна Ясмин Блийт не е останало нищичко. Вече 51-годишна, актрисата е снимана, докато разхожда кучето си в парк в Лос Анджелис. Вижда се, че е качила доста килограми, а проблемите с наркотиците и всичко, което ѝ се е случило, определено не са се отразили много добре на външния ѝ вид.

Въпреки че далеч не е в топ форма, а по-скоро прилича на лелка от предградията, на снимките актрисата определено ни се вижда много доволна и щастлива. А да си признаем, много по-важно е не как изглеждаме, а как се чувстваме. 

Памела Андерсън, Джон Питърс и какво направи бившият съпруг на блондинката

Какво направи бившият на Памела след раздялата им

Бързо я прежали