От време на време хвърляме по едно око на профила на Янита Янчева в Instagram, защото там винаги е интересно. Я ще се появи някоя секси снимки от поредната ѝ ваканция, я ще ни зарадва с някоя полезна тренировка.

Янита Янчева, Мексико и колко секси е под вода

Янита Янчева е секси и под вода

Не сме се и съмнявали в това

А когато съчетава и едното, и другото, винаги ни оставя без думи. От последното клипче на инфлуенсърката виждаме, че прави това, което умее най-добре - да показва изваяното си тяло, докато тренира.

Янита неведнъж е демонстрирала, че където и да се намира - вкъщи или някъде на почивка, от изключително значение за нея е винаги да бъде във форма. Затова и използва всяка възможност, за да тренира.

А има ли желание, човек винаги намира начини. Точно това показва Янита за пореден път, този път в Тулум - една от любимите ѝ дестинации, която се превърна и в настоящ дом за инфлуенсърката. Фитнес моделът ни учи как само с помощта на ластици можем да си спретнем една доста натоварваща и ефективна тренировка, докато събираме тен.

Истинско удоволствие е човек да наблюдава как Янита спортува по бански, а и винаги има какво да научи от нея, ако иска поне малко да се доближи до ослепителния начин, по който изглежда тя.