Малко повече от седмица ни дели от старта на Survivor 7 и поне към момента обещанията на продуцентите са, че риалити форматът ще бъде доста по-различен от това, което познаваме.

Survivor 7, Известни и кои ще са новите звездни участници в предаването в новия сезон през 2023 г.

Кои ще са звездите в предстоящия Survivor 7

Какво знаем засега за седми сезон

Да, участниците отново ще се борят за оцеляване и голяма награда, но регламентът ще бъде по-различен  - този път зрителите ще имат важна роля в определянето на съдбата на всеки един от тях. А в края на миналата седмица стана ясно, че и водещият ще бъде нов.

Владо Карамазов, с когото сме свикнали през последните сезони на приключенското риалити, предава щафетата на Ваня Джаферович, който спечели "Survivor: Камбоджа" през 2014 г. А тази промяна предизвика доста въпроси и негодувания в социалните мрежи.

И понеже доста често срещани са коментарите, че смяната на водещия е грешка, самият Карамазов реши да хвърли малко светлина около случващото се. В профилите си в социалните мрежи актьорът пише, че през последните дни ежедневието му е подчинено на новината, че няма да бъде водещ. 

"Името ми е споменавано хиляди пъти дневно, а аз получих стотици лични съобщение с въпроса, защо не съм водещ." Това му е показало, че се е превърнал в нещо важно за формата Survivor и че си е свършил работата както трябва.

"Но всичко си има своя край", пише Владо Карамазов, като пояснява, че няма представа какви са мотивите на телевизията за това тяхно решение, но е сигурен, че са достатъчно основателни. Актьорът допълва също така, че няма подписан договор, който да му гарантира, че ще бъде водещ на всяко следващо издание на Survivor.

Но не изглежда да тъжи особено, защото смята, че в живота му в момента се случват "наистина хубави неща". Любовта на Карамазов към формата обаче не се е изпарила. Нещо повече, бившият водещ твърди, че именно Survivor е първоизточникът на всички подобни предавания и за него това е най-истинското и качествено риалити.

Survivor 7, Воини и кои ще са останалите участници в предаването в новия сезон през 2023 г.

Кои ще са “Воините” в предстоящия Survivor 7

Новият сезон ще е по-дълъг от очакваното

"А колкото до Ваня Джаферович, силно го прегръщам и му пожелавам bon voyage в това приключение", завършва поста си Владо Карамазов. В коментарите под него обаче отново можем да видим, че по-голямата част от хората не са доволни от смяната му с Джаферович.