Неслучайно Survivor е едно от любимите приключенски риалитита в световен мащаб, както и в България. Все пак предаването има грижата адреналинът както на участниците, така и на зрителите, да е винаги поне с една идея по висок.

Владо Карамазов, село Загражден в Родопите и моделът, с когото покоряват международния конкурс на Smithsonian Magazine

Къде Владо Карамазов срещна новия си любим модел

Заедно покоряват върховете на международни конкурси

Добрата новина е, че Survivor се завръща за седмия си сезон у нас. Той обещава да бъде още по-впечатляващ, с нови изпитания и с нов начин на реализация. Най-интересното за зрителите е, че предаването ще се излъчва почти в реално време. И познатият ни адреналин, разбира се, няма да липсва.

На играчите ще им се наложи да задействат инстинкта си за оцеляване, докато са в непосредствена близост до най-топлите води на планетата - тези на Карибско море. За феновете пред екрана обаче приключението предполага да е по-завладяващо от преди, тъй като ще могат да го изживеят едновременно с участниците в него. Ще могат да вземат и активно участие в развоя на събитията, защото всяка седмица именно те ще определят кой участник продължава напред. Тяхна ще е думата и за големия победител в края на сезона.

На този етап има само още нещо за седмия сезон на Survivor, което знаем със сигурност, и то е кои са участниците от отбор "Известни". Знаем, че сред тях ще са футболистът Благой Георгиев, кулинарното гуру Божана Кацарова и влогърът Стефан Попов - Чефо.

За оцеляване в предаването ще се състезават също ММА боецът Георги Валентинов, актрисата Снежана Макавеева, колегата ѝ Филип Буков, както и други познати лица - атлетът и модел Иван Булкин, моделът Марго Купър, певицата Татяна и инфлуенсърката Стефани Разсолков.

Силвия Петкова, Зоран Петровски и новината за раздялата им

Неочакваната новина от Силвия Петкова и Зоран Петровски

В живота се случват и такива неща

Срещу племето "Известни" пък ще се изправи племето "Воини", в чийто състав ще влязат мъже и жени с различни качества и постижения в различни сфери на живота. От bTV издават, че сред тях са брокер, гемолог, екскурзовод, студент и юрист. Вероятно скоро ще знаем и техните имена.