Вчера, 23 февруари, боксовите фенове имаха повод за радост, защото Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър спретнаха истинско шоу в Лас Вегас.

Тели Суифт, Дионтей Уайлдър и колко секси е годеницата на боксьора

Колко секси е половинката на Дионтей Уайлдър

Секси подкрепа за боксьора

Големият победител беше Фюри, който успя да победи противника си с технически нокаут и с това накара всички да му се възхищават. Причините не са една и две, като една от тях е, че това беше първа загуба за Дионтей Уайлдър на професионалния ринг.

Веднага след двубоя се заговори, че следващият мач на Фюри ще бъде срещу Антъни Джошуа, защото в момента всички пояси в тежка категория са в тяхно притежание. Това не е много добра новина за Кубрат Пулев, който се надява през юни да се боксира с Джошуа.

Психологическата война между Тайсън Фюри и Антъни Джошуа пък започна още по време на двубоя на британеца с Уайлдър. Бдителни фенове забелязаха, че протектора за уста на Фюри е зелен и на него пише Нигерия.

Антъни Джошуа и какъв е неговият съвет за постигане на чиста мускулна маса

Съвет от Антъни Джошуа за чиста мускулна маса

Опит от първа ръка

Разбира се, боксьорът няма нищо общо със страната, но това не важи за Джошуа, който освен британски има и нигерийски корени.

Конър Макгрегър, мачът между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър и какво спечели ирландецът от него

Какво спечели Конър Макгрегър от мача Фюри - Уайлдър

Става въпрос за космически суми

След мача вчера агентът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, пък изрази желанието си мач между двамата да се състои още тази година.