Ако евентуално през последните няколко дни не сте влизали в интернет и не сте гледали новини, нека го чуете от нас - Тайсън Фюри буквално премаза Дионтей Уайлдър в боксов мач в тежка категория Лас Вегас в събота вечер.

И двамата атлети със сигурност са прибрали огромни суми за участието и труда си, но мнозина не пропуснаха да отбележат, че ММА звездата Конър Макгрегър също е спечелил доста от двубоя.

Докато повечето очи бяха приковани в случващото се на ринга, бе лесно да изпуснем какво криеше самият ринг.

Снимка 468312

Източник: GettyImages

Подът на боксовия ринга е една от най-скъпите локации за реклами, а рингът, на който се биха Фюри и Уайлдър, бе платен именно от Макгрегър.

Върху няколкото квадрата на син фон бе изобразено логото на Proper 12 уискито на ирландеца, като се оказа, че компанията на Макгрегър е един от големите спонсори на събитието.

Няма официална информация точно колко е платил Макгрегър, за да рекламира уискито си под краката на двамата боксьори, но със сигурност говорим за милиони.

Конър Макгрегър, Proper Irish Whiskey и поредният скандал

Става ли за нещо уискито на Конър Макгрегър

Още едно разочароващо представяне на ирландеца

Със сигурност обаче възвращаемостта от инвестицията му е немалка, а от TMZ научихме, че след мача Макгрегър и Фюри заедно са обърнали по няколко чашки от уискито.

Така за пореден път се убедихме, че Макгрегър е не само ММА боец, но и настъпателен бизнесмен, който знае как да пласира продукта си пред правилна и многобройна аудитория.