Началото на годината не стартира добре за Тайгър Уудс, защото катастрофата, която претърпя, го извади от строя и застраши сериозно кариерата му в голфа.

Тайгър Уудс, травмите му след катастрофата и ще се завърне ли в игра

Ще видим ли Тайгър Уудс отново в действие

Нищо няма да бъде същото

Е, едва ли Уудс ще ни покаже нещо, което през всичките тези години не е успял, но винаги е приятно да видиш как една легенда играе. Преди известно време разбрахме, че възстановяването му върви дори по-добре от очакваното и плановете да се върне в игра са живи.

Разбира се, все още не знаем кога ще видим Тайгър Уудс в голямо състезание, но той вече се завърна на игрището в турнира PNC Championship, където бащи и техните деца играят заедно като отбор.

Снимка 557883

Източник: GettyImages

Легендата на голфа се впусна в турнира заедно с 12-годишния си син Чарли. Баща и син Уудс обаче не успяха да се преборят за първото място и останаха втори. Докато с титлата се поздравиха Джон Дейли и 18-годишният му син - Джон Дейли II. 

След ожесточена надпревара Дейли успяха да грабнат и чек за 200 000 долара, пише People. Първото участие на Тайгър Уудс и Чарли на турнира беше през 2020 г., когато завършиха на седмо място.