След като в началото на годината Тайгър Уудс претърпя катастрофа, беше поставено под голямо съмнение дали изобщо ще може някога да го видими отново на голф игрището.

Тайгър Уудс, възстановяването на голфъра след катастрофата и как върви то

Как въврви възстановяването на Тайгър Уудс

Тайгър не се предава

По-рано през месеца Уудс сподели клипче, на което се вижда, че възстановяването му върви добре и отново е започнал да тренира. Като близки до него източници твърдяха, че желанието му е в най-скоро време отново да започне да се състезава.

В първото си интервю след катастрофата голфърът споделя пред Golf Digest, че наистина мисли, че отново може да бъде на нивото на най-добрите в момента. Но прави и важното уточнение, че със сигурност нещата няма да са като преди.

И то не толкова от гледна точка на начина на му на игра, а че няма да участва в абсолютно всеки турнир през сезона. Тайгър Уудс казва, че ще подбира по-внимателно участията си и те ще бъдат по няколко в годината, пише People.

Въпреки това споделя, че това в крайна сметка е неговата съдба и той го е приел. Тези думи на Тайгър почти сигурно означават, че повече няма да бъде смятан за конкурент за големите титли, но пък светът на спорта няма да се лиши от една от легендите си.