Преди около половин година The Hollywood Reporter излезе с новината, че Джейк Джиленхол ще вземе участие в предстоящия филм за Спайдърмен - Spider-Man: Far From Home

Ще видим ли Джейк Джиленхол в новия филм за Спайдърмен

Ще видим ли Джейк Джиленхол в новия филм за Спайдърмен

Но не в ролята на Човекът паяк

От самия актьор обаче не чухме нито дума по въпроса, което ни озадачаваше толкова много време. Според ComicBook, той е бил засечен в Лондон по време на снимките на филма там, което подсилва слуховете. Самият Джиленхол обаче сложи край на всякакви спекулации с първия си пост в Instagram. 

Виждаме как Джейк Джиленхол чете комикса The Amazing Spider-Man: The return of the man called Mysterio. И определено това, което е прочел, му е харесало много. В текста под поста актьора пише, че е разбрал, че няма да играе Спайдърмен. 

Marvel с официална хронология на киновселената си

Marvel хронологизира филмите си

Един филм обаче липсва и това не ни дава мира

Ами, така си е, няма да играе Спайди, но ще влезе в ролята на един от най-големите му врагове - Мистерио. Той е магьосник, който се опитва да пробие в Холивуд, но никой не вижда потенциал в него и номерата му. И както става с повечето злодеи, отхвърлянето го кара да стане лош и да използва таланта си за злини. 

Как биха изглеждали супергероите, ако ги изиграят други актьори

Как можеха да изглеждат супергероите

Бърза смяна на местата и костюмите

Във видеото виждаме още един комикс, който стои закачен на стената. Той е The Amazing Spider-Man #66 от 1968 г. и в него отново Мистерио прави поразии. Всичко това ни кара да се замислим дали събитията в тези два комикса няма да бъдат основополагащи за сюжета на Spider-Man: Far From Home

На какво се подлага Том Холанд за ролята си на Спайдърмен

Какви жертви се изискват, за да бъдеш Спайдърмен

Не са никак здравословни

Премиерата на филма е насрочена за 5 юли 2019 г., а според слуховете тази събота, 8 декември, трябва да видим и първи тийзър на Spider-Man: Far From Home. Не вярваме сляпо на това, но ще следим какво излиза от работилницата на Sony.