Признаваме си, че Спайдърмен е един от любимите ни супергерои, а сега, когато гледаме Том Холанд в костюма на Човека паяк, нещата изглеждат още по-добре. 

Marvel's Spider-Man PS4 Pro - новата конзола на Sony

Специално издание Sony PlayStation 4

Какво да очакваме от премиерата през септември

Сигурни сме, че почти всеки би искал поне за ден да може да облече костюма на Питър Паркър и да притежава силите му. Това направи и Том Холанд, но като на кино, разбира се, в "Първият отмъстител: Войната на героите", когато трябваше да впечатли Тони Старк, в "Спайдърмен: Завръщане у дома" и в "Отмъстителите: Война без край", където краят не ни хареса. 

Том Холанд, "без да иска", издаде заглавието на новия филм за Спайдърмен

Том Холанд, "без да иска", издаде заглавието на новия филм за Спайдърмен

Актьорът отново не изневери на себе си

В момента текат снимките на новия филм за Спайдърмен - Spider-Man: Far From Home, чието заглавие Том Холанд издаде преди известно време. Актьорът не пропусна да издаде и триковете, които прави, за да могат снимките да вървят без проблем и забавяне. 

Това, което прави Холанд, е да се дехидратира. Да, знаем, че не е никак полезно и не го препоръчваме. Том Холанд споделя, че колкото и готин да е костюмът на Спайдърмен, с него много трудно се ходи до тоалетна, което налага и тази дехидратация. 

Ще видим ли Джейк Джиленхол в новия филм за Спайдърмен

Ще видим ли Джейк Джиленхол в новия филм за Спайдърмен

Но не в ролята на Човекът паяк

Актьорът пие по осем литра вода на ден в продължение на четири дни, а след това спира. Според него на петия ден тялото му вече е изхвърлило всичката вода и няма необходимост да ходи до тоалетна. 

Холанд обаче споделя, че вече се е отказал от това, защото е много вредно за организма му, както и не препоръчва на никои да го прави. Знаехме си, че не е лесно да си Спайдърмен, но това надмина представите ни. Ще видим дали тези жертви на актьора са си заслужавали през юли 2019 г., когато излиза Spider-Man: Far From Home