Вече изминаха два месеца от финализирането на развода на София Вергара и Джо Манганиело през февруари, след като през юли миналата година двамата обявиха, че се разделят след седем години брак.

София Вергара - секси в бански от собствената си колекция за Walmart

София Вергара отново секси по бански

Но не какъв да е бански

Разводът помежду им мина гладко, без да оспорват условията си и съгласни да разделят активите си според предбрачния договор. Сега по всичко личи, че и двамата са продължили напред, като дори вече са срещнали новите си половинки.

Още преди вече бившата двойка да бе финализирала развода си, през декември миналата година Джо Манганиело направи дебюта си на червен килим заедно с актрисата и модел Кейтлин О'Конър, с която се среща сега.

И макар София Вергара досега да не е обявявала новата си връзка толкова открито, е загатвала, че наистина излиза с доктора ортопед Джъстин Салиман. Двамата бяха забелязани за първи път заедно през октомври и оттогава са били засичани няколко пъти.

Той се е появявал и в снимки в Instagram профила на актрисата, качени този февруари. Тогава София Вергара така и не даде много ясен знак, че потвърждава връзката им, но това започва да става все по-очевидно. Сега тя е качила нови снимки на стори в социалната мрежа, в които Джъстин Салиман очевидно е до нея в труден момент.

В поста си актрисата разкрива, че е претърпяла сериозна операция на коляното миналата седмица и в момента се възстановява с помощта на приятелите и семейството си. Сред хората до нея е също и ортопедът, както личи по снимката, на която се вижда оперираният крак на София Вергара, а Джъстин Салиман е застанал до леглото ѝ.

"Ако някога се подложите на сериозна операция на коляното, уверете се, че ще намерите привлекателен лекар, който ще остане да спи с вас през нощта", пише закачливо актрисата към кадъра.

София Вергара показва дома си в Лос Анджелис пред Architectural Digest

На гости в дома на София Вергара

Имение за чудо и приказ

В следващите си сторита тя издава също, че се радва и на грижите на колегите си от предаването America's Got Talent, пише Hello.