Горчивите чувства от решението за развод с Джо Манганиело вече са зад гърба й. София Вергара изглежда все по-уверена и не се притеснява да демонстрира на публични места новата си връзка с Джъстин Салиман.

София Вергара и Джъстин Салиман - отново заедно на изложбата на брата на Салма Хайек

София Вергара - все по-предизвикателна

Актрисата демонстрира новото си гадже

51-годишната актриса от "Съвременно семейство" беше забелязана за първи път с хирурга Салиман преди няколко седмици. Тогава той я придружаваше на рождения ден на Ким Кардашиян в Бевърли Хилс.

Преди ден двамата отново се показаха заедно, този път в италианския ресторант Расе в Лос Анджелис. Вергара беше облечена доста по-неглиже от обичайното за нея - тя носеше свободна тениска и широки панталони в черно в комбинация със сребристи сандали на ток.

Салиман също беше облечен в тъмни цветове и носеше черно палто, преметнато през ръката си. Той е ортопед-хирург, чиято практика е в Бевърли Хилс. Работил е с отбора по американски футбол San Francisco 49ers, както и с няколко университетски отбори като част от стипендията си в университета Станфорд.

Преди да започне да излиза със София Вергара, Джъстин Салиман е женен за актрисата Брий Търнър. Двамата се развеждат през 2018 г. и поделят попечителството над двете си деца - дъщеря Стела Джийн и син Дийн, поясняват People.