От раздялата на София Вергара и Джо Манганиело изминаха няколко месеца и изглежда че всеки върви по своя път, без да поглежда с гняв назад. Актрисата от Griselda вече много пъти демонстрира публично връзката си с хирурга Джъстин Салиман.

София Вергара с истината за развода си Джо Манганиело

Истината за развода на София Вергара и Джо Манганиело

Над половин година след раздялата

Сега дойде ред и на 47-годишният Манганиело да покаже в личния си Instagram профил новата жена до себе си. Това, разбира се, е Кейтлин О'Конър, с която той беше забелязван неведнъж, включително и на обществени събития.

Сега обаче актьорът от "Професия стриптийзьор" сподели в сторита в Instagram кадри от Деня на влюбените. На една от снимките Джо и Кейтлин са в публиката на концерт на Tool в Лос Анджелис, а на следващите две позират до букет с червени рози.

Връзката между Манганиело и 34-годишната Кейтлин О'Конър започна през септември 2023 г., припомнят People. Два месеца по-рано той и София Вергара съобщиха, че се развеждат.

Джо Манганиело и Кейтлин О'Конър се появиха за първи път като двойка на официално събитие през декември, когато присъстваха на благотворителната гала на фонда Children of Armenia в Ню Йорк