Докато в края на седмицата предстои да излезе новият ѝ сериал - Griselda, София Вергара неочаквано я застигна неприятна новина. И тя е свързана именно с предстоящата продукция на Netflix.

София Вергара предизвика смях в публиката с изказванията си за Griselda и наркотиците

Взимала ли е София Вергара наркотици в Griselda

Актрисата знае как да забавлява

В Griselda актрисата влиза в ролята на покойната колумбийска наркокралица Гризелда Бланко и ни превежда през живота ѝ на един от най-известните наркобосове в света. Оказва се обаче, че наследниците на Гризелда Бланко имат претенции и искат да спрат пускането на сериала.

Децата ѝ вече са завели дело срещу София Вергара и Netflix, в което твърдят, че компанията е използвала образа на семейството им без позволение.

От TMZ, които първи съобщиха новината, пишат, че синът на Гризелда, Майкъл, от години е давал интервюта на хора, които очевидно са се опитвали да се доберат до неговата история и тази на майка му с идеята да я филмират. Според твърденията на Майкъл, интервютата си той е давал между 2009 г. до 2022 г.

Синът на Гризелда уточнява също, че хората, с които е разговарял, са искали по историята да има както сериал, така и книга. Освен това са планирали да осъществят идеите си още през 2016 г. По-късно чак обаче те са му казали, че Netflix проявяват интерес. Но и че не са искали да използват нито една от подробностите от интервютата, които вече е дал.

Години по-късно, когато за Griselda на Netflix вече се е разчуло, Майкъл твърди, че е разбрал, че в крайна сметка в сериала са включени много от нещата в неговите разкази. И изтъква, че междувременно не е получил "нито стотинка".

Затова и сега цялото семейство Бланко търсят правата си по съдебен път. Те обвиняват Netflix, че са "изтръгнали" историята им, за да направят сериала. Освен това настояват, че използването на образите им е без тяхно разрешение и нарушава правата им.

София Вергара за трудностите при развода с Джо Манганиело

София Вергара за трудностите при развода с Джо Манганиело

За какво е благодарна актрисата

Засега изявление от страна на София Вергара и Netflix няма. А какъв ще бъде изходът от казуса, тепърва предстои да разберем.