Едва ли е лесно да преминеш през развод след дългогодишен и - на пръв поглед - щастлив брак. София Вергара очевидно се справя повече от добре с раздялата си с Джо Манганиело. Тя все още бере плодовете от суперуспешния си сериал за Netflix Griselda.

София Вергара и Netflix на съд заради сериала Griselda - какво иска семейството на Гризелда Бланко

Кой и защо съди София Вергара

Неочаквани неприятности за актрисата

Същевременно 51-годишната актриса започна връзка с популярния хирург Джъстин Салиман, като двамата често се появяват заедно на светски събития или вечери в някои от най-популярните ресторанти в Лос Анджелис.

А сега София ни демонстрира за пореден път апетитните си форми по бански. Но не какъв да е бански, а модел от собствената й колекция за веригата магазини Walmart. "След месеци на проби с платове и дизайни, не мога да бъда по-щастлива от колекцията си бански костюми, които вече са налични", написа тя в Instagram.

Самата Вергара позира в ябълково зелен цял бански с класическа линия. От сайта на Walmart виждаме, че в колекцията има още няколко модела цели бански, както и половинки в същия цвят, в черно, червено и флорални мотиви.

София Вергара присъстваше на афтърпартито на Оскарите, организирано от списание Vanity Fair. Вярна на стила си, колумбийката носеше прилепнала черна рокля без презрамки с детайли с панделки на деколтето.