Знаем, че да си актьор не е никак лесно. Прекарват се безброй часове на снимачната площадка при какви ли не условия. Софи Търнър знае това най-добре, защото Game of Thrones предлага всичко друго, но не спокойствие и удобство.

Емилия Кларк, Game of Thrones, аневризмите, SameYou и какви здравословни проблеми е имала актрисата

Емилия Кларк - на крачка от смъртта

През какво е преминала актрисата

По повод новия сезон на сериала актрисата гостува в подкаста Phil in the Blanks, където разкри, че е страдала от депресия. Тя започна разказа си с това, че обожава Game of Thrones въпреки всички трудности, защото се е срещнала с невероятни хора.

Търнър продължи, че в момента си е взела почивка, защото през последните няколко години психичното ѝ здраве е било разклатено. Всъщност, страдала е от депресия през последните шест години, като най-трудно е било да стане сутрин от леглото.

Софи Търнър и йогата с кози

Какво прави Софи Търнър с коза на гърба си

Тайната е в позата

Актрисата разкри, че като по-млада доста често през ума ѝ са се прокрадвали мисли за самоубийство, но тогава не си е давала сметка за сериозността на състоянието си. А социалните мрежи са били поредният камък в градината ѝ. Връзката ѝ с Джо Джонас обаче е била едно от нещата, които са ѝ помогнали да премине през този труден период.