Последният сезон на Game of Thrones вече започна и нямаме търпение да видим какво ще се случи. Въпросителните са много, а първият епизод направо ги удвои.

Софи Търнър, Мейзи Уилямс, Rolling Stone, приятелството и една корица

Жокерът за финала на Game of Thrones от Мейзи Уилямс и Софи Търнър

Актрисите на корица на Rolling Stone

Започнахме от Game of Thrones, защото попаднахме на много интересно видео със Софи Търнър, а когато я видим, се сещаме за сериала. Благодарение на Vogue сега виждаме и как актрисата прави йога... с кози.

А Търнър не обича йога - това сама си го признава. Но така или иначе, ѝ е забранено да я практикува. Тя обаче е направила изключение, защото концепцията с козите е привлякла вниманието ѝ. Ето и обяснението защо кози.

А то е изключително просто - козите много обичат да се катерят, а по време на йога човешкото тяло заема пози, които провокират животните да включат в режим на изкачване. Е, добавени са и малко лакомства, които ги привличат.

Софи Търнър, Game of Thrones и какви жертви е правила актрисата в името на сериала

Защо Софи Търнър не е миела косата си с години

Подсказка: Game of Thrones е в дъното на всичко

А козичките са си много сладки, чак ни се прииска да сме на мястото на Софи Търнър. Бързо обаче се разубедихме, щом видяхме как се катерят по гърба ѝ. Актрисата бързо се сприятелява с козите, но всичко набързо свършва, когато една от тях се облекчава на постелката ѝ.