Последните месеци за Мадона са доста емоционални. Те минаха под знака най-вече на здравословните й проблеми, заради които отложи световното си турне. В крайна сметка тя успя да завърши Madonna: The Celebration Tour с грандиозен безплатен концерт на плаж Копакабана. А след това се отдаде на заслужена почивка и щури партита.

37 години по-късно - Мадона счупи собствения си рекорд с концерт в Рио де Жанейро

37 години по-късно - Мадона счупи собствения си рекорд с концерт в Рио де Жанейро

Певицата закри грандиозно турнето The Celebration Tour

На фона на всички провокативни снимки, които публикува в социалните мрежи, в края на миналата седмица Мадона изненада десетките си милиони последователи с един по-различен пост. Тя качи няколко снимки от личния архив, с които честити 93-ия рожден ден на своя баща Силвио.

"Поздравления за това, че минаваш през влакчето на живот с чувство за хумор и здрав разум. Благодаря ти, че сподели своята мантра на живота си с мен. А тя е: ще продължа, докато колелата ми не паднат", написа певицата под снимките.

На първите два я виждаме как прегръща родителя си, облечена в сценичен костюм. Силвио явно е успял да бъде зад кулисите на някой от нейните концерти и това я е направило толкова емоционална. Останалите са архивни кадри от семейния албум, на които е и майка й Мадона Луиз Фортин, която умира, когато дъщеря й е само на пет години.

Виждаме всички шест деца на Силвио и Мадона Фотрин, както и кадри от първите сценични изяви на бъдещата Кралица на попа, на които баща й винаги е плътно до нея. А с последната снимка може малко да го е ядосала, защото е от неговия ученически архив, но пък подобни кадри със сигурност не се виждат всеки ден.

Мадона сменя секси младите си гаджета като носни кърпи

Мадона сменя секси младите си гаджета като носни кърпи

През последните години Кралицата на попа определено си има типаж

Една от снимките певицата е споделяла и преди по случай 90-ия рожден ден на родителя си. И тогава отново трогна последователите си с признанието, че неговият живот на италиански емигрант в САЩ не е бил никак лесен. Той е преминал през редица трудности, но винаги е продължава да работи здраво. И именно и от него Мадона се е научила колко е важно и тя да прави същото, припомня People.