От няколко години за никого не е тайна, че Мадона има интерес към далеч по-млади от нея мъже. Мадона и Аламалик Уилямс, който е 35 години по-млад от нея, бяха заедно около три години. Двамата започват своята връзка през 2019 г. - четири години след като се запознават по време на турнето й Rebel Heart. Аламалик е един от танцьорите в трупата на певицата.

Успя ли Мадона да възбуди (буквално) Рики Мартин

И на 65 г. още си я бива - успя ли Мадона да възбуди (буквално) Рики Мартин

Една интересна случака от концерта ѝ в Маями

В края на април 2022 г. научихме, че Мадона се е разделила с танцьора. Твърдеше се, че на певицата й е "било трудно да поддържа романса" със своето гадже, защото е много заета с работа.

Малко след това Мадона излизаше с 23-годишния манекен Андрю Дърнел. Тя се раздели с него на фона на "криза на самочувствието" - тогава Мадона беше особено често критикувана онлайн за външния си вид.

Няколко месеца след това обаче певицата започна връзка с 30-годишния треньор по бокс Джош Попър. За близките отношения между певицата и спортиста стана известно миналата година - те се запознават, когато Джош тренира осиновения син на Мадона - Дейвид. Макар някои медии да изразиха мнение, че този романс е просто трик за популяризиране на фитнес клуба на Попър, двамата често се появяваха на публични места, като Джош дори пътуваше с певицата и участваше в нейни концерти.

37 години по-късно - Мадона счупи собствения си рекорд с концерт в Рио де Жанейро

37 години по-късно - Мадона счупи собствения си рекорд с концерт в Рио де Жанейро

Певицата закри грандиозно турнето The Celebration Tour

По всичко личи, че както с останалите ѝ млади гаджета обаче, връзката и с този е приключила сравнително бързо. Според The US Sun за Джош и Мадона е било трудно да намерят време един за друг напоследък, най-вече заради турнето Celebration на певицата.

"Мадона почти не виждаше Джош няколко месеца, защото графикът й беше много натоварен. Всичко просто изчезна", казва източник пред изданието, отбелязвайки, че няма негативни чувства между бившите, те все още се държат добре един с друг и са останали приятели.

След снимка в скута на друг мъж, която се разпространява в социалните мрежи, усилено се заговори, че Мадона не е останала дълго време сама, а вече излиза с 34-годишния британски боксьор Ричард Риакпоре.