Мадона е известна като Кралицата на попа през цялата си дългогодишна кариера. И с последния концерт от световното си турне The Celebration Tour тя отново напомни на света защо заслужава това прозвище.

Успя ли Мадона да възбуди (буквално) Рики Мартин

И на 65 г. още си я бива - успя ли Мадона да възбуди (буквално) Рики Мартин

Една интересна случака от концерта ѝ в Маями

На 4 май певицата излезе за закриващия концерт от турнето си на плажа Копакабана в Рио де Жанейро. А публиката му наброява рекордните 1.6 милиона души.

Така цели 37 години по-късно Мадона подобри собствения си рекорд за най-много хора на свой концерт. През 1987 г. тя събира 130 000 фенове на парижкия Parc des Sceaux. Това означава, че тя надминава постижението си с над цели десет пъти.

Безплатният концерт в Бразилия на 65-годишната певица е превърнал плажа на Рио де Жанейро в гигантски дансинг. Атмосферата е била подобна на карнавалните събития, докато феновете са пели заедно с певицата едни от най-известните ѝ хитове, сред които "Like A Virgin" и "Holiday". Въпреки множеството хора и приповдигнатото настроение на присъстващите събитието е минало без инциденти, пише Daily Mail.

По време на спектакъла към Мадона на сцената са се присъединили и гост-изпълнители като Diplo, Anitta и драг кралиците Pablo Vittar и Bob the Drag Queen.

Мадона и отговорът на фенката в инвалидна количка, която обиди по време на свой концерт

Когато Мадона те обиди пред целия свят, но все пак й простиш

И звездите грешат

Разбира се, концертът не е минал и без характерните за Кралицата на поп музиката провокативни моменти, включително флиртуване и целуване с един от танцьорите ѝ.

Снимка 663778

Източник: GettyImages

По време на шоуто Мадона е сменила и няколко тоалета. За един от тях е облякла футболна фланелка на бразилския национален отбор, което е предизвикало особено голямо вълнение сред бразилците, които са известни със страстта си към футбола.

Снимка 663776

Източник: GettyImages

Голяма част от публиката на концерта също са били облечени тематично като за концерт на Мадона. Някои от феновете ѝ са носели конусовидни сутиени, други са заложили на бюстиета и кожени корсети, а трети - просто на руси перуки.

Снимка 663777

Източник: GettyImages

Часове след спектакъла си в Рио де Жанейро певицата е качила и видео в Instagram профила си, на което се вижда каква е била атмосферата на грандиозното закриване на The Celebration Tour. С турнето си Мадона отбеляза своите 40 години от началото на музикалната си кариера.