Даниел Петканов определено е една от най-колоритните известни личности у нас. Нещо, което той си спечели с репортажите си в миналото. Сега обаче той е женен мъж, а от няколко месеца - и баща. Което пък въобще не го спира да показва прословутото си чувство за хумор. 

Семейство Петканови, Александра Петканова и как минава един неин ден

Как минава един ден на Александра Петканова

И лесно ли се влиза във форма след раждане

Преди няколко дни той публикува снимка в профила си, на която е със съпругата си Александра и сина им Габриел. По-интересни обаче се оказват тениските, които тримата носят. Няма да превеждаме текста, защото е повече от очевидно какво e искал да ни каже авторът.

Доста хора обаче не разбраха чувството за хумор на семейство Петканови и ги заляха с коментари, някои от които дори обидни.

Това стана повод Даниел Петканов да им отговори в Instagram в типичния си стил. Според него порното, хуморът и връзките са станали доста soft (меки). Излиза, че само омразата не се променя.

Петканов смята, че в тениските и в иронията, която е заложена в тях, няма нищо лошо. Не му е ясно обаче защо хората изливат толкова негативизъм към нещо, което очевидно не са разбрали.

Семейство Петканови, техният дом и ще го превърнат ли във фитнес

Ще превърнат ли семейство Петканови дома си във фитнес

Втора част на обиколката и една голяма дилема