Едва ли има човек, който да не симпатизира на известна личност и да не се е чудил как ли минава един ден на неговия любимец. За щастие с развитието на социалните мрежи и платформите за споделяне на съдържание сме все по-близо до любимите си актьори, изпълнители и модели.

Семейство Петканови, Александра Петканова и историята на бременноста ѝ

Александра Петканова и историята на бременността ѝ

Колко килограма е качила и други подробности

Александра Петканова, която преди няколко месеца стана майка за първи път, реши да ни покаже как минава един нейн ден. В ролята на оператор, разбира се, влиза Даниел Петканов, а видеото е качено в YouTube канала на модела.

Денят за Александра започва с почистване на дома им, пускане на пералня и простиране. След това е време за нещо като закуска. Казваме нещо, защото моделът споделя, че от известно време се стреми да влезе във форма и за закуска пие чай за отслабване.

Семейство Петканови, Александра Петканова и промяната ѝ два месеца след раждането

Александра Петканова и промяната ѝ два месеца след раждането

Какво е успяла да постигне

Веднага след това се оправя към бягащата пътека, където прекарва между 20 и 40 минути почти всеки ден. Александра Петканова дори споделя няколко съвета, сред които е препоръката ѝ да правим кардио на гладно, а в нейния случай след консумацията на чай за отслабване. Наличието на пътека пък се дължи на плановете на семейство Петканови да превърне дома си във фитнес.

Семейство Петканови, техният дом и ще го превърнат ли във фитнес

Ще превърнат ли семейство Петканови дома си във фитнес

Втора част на обиколката и една голяма дилема

След тренировката Александра Петканова се отправя към студио, където трябва да заснеме кадри за рекламна кампания. С това се изчерпват и задълженията за този ден на младата майка, която се връща обратно при Даниел и сина им Габриел.