В края на месец март Даниел и Александра Петканови ни поканиха на гости, за да ни покажат как изглежда техният дом. Виртуалната разходка трябваше да се състои от две части, като вече видяхме първата.

Семейство Петканови и една обиколка на техния дом

В дома на семейство Петканови

Заповядайте в шарения свят на Александра и Даниел

Не закъсня и втората, която трябваше да ни покаже втория етаж от техния дом. В ново видео в канала Александра ни показват втората баня, която не е за гости, и за изненада на всички тя не е жълта, а червена. Хвърляме бърз поглед и на стаята на малкия Габриел, но обиколката приключва дотук. 

На тъмно остава спалнята на Даниел и Александра, както и един килер, но двамата насочват вниманието ни към нещо по-интересно. Както знаем, моделът роди преди няколко месеца и тепърва предстои да се връща във форма. Мъжът в къщата пък е откровен, че не е спортувал от над една година и в резултат на това физическата му форма е пострадала сериозно. 

Оказва се, че двамата искат да си върнат добрата форма, но това няма да е никак лесно, защото домът им се намира на 20 километра от София. По техни изчисления, за да стигнат до фитнес залата, да тренират и след това да се върнат, им отнема около три часа. 

Семейство Петканови, Александра Петканова и промяната ѝ два месеца след раждането

Александра Петканова и промяната ѝ два месеца след раждането

Какво е успяла да постигне

Разходите за гориво също не са никак малко, което е накарало семейство Петканови да помисли за алтернативен вариант - да превърнат дома си във фитнес. Разбира се, все още не са го направили, защото първо искат да видят дали подобна немалка инвестиция ще си заслужава, но обещават да ни държат в течение с решението си.